Okänd

Okänd

Välkommen in i denna härliga trea om 77 kvadrat på fjärde våningen! Här samspelar smart förvaring och sociala ytor på bästa sätt i ett hem som är enkelt att trivas i

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1301
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1301
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Entrén är mysig och inbjudande med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna, lyxiga känslan. Intill hallen finns också ett större sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till en praktisk klädkammare. Hemmets andra sovrum ligger intill köket och passar perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Kök och vardagsrum blir något av hemmets hjärta och bjuder på riktigt generösa ytor. Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär – här kan du stå och småprata med kompisen eller sambon medan du lagar till middagen vid spisen. Varma sommarkvällar kommer du säkert vilja sitta ute på den rymliga balkongen i kvällssolen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: