Okänd

Okänd

Välkommen in i denna härliga trea om 80,5 kvadrat på fjärde våningen! Här samspelar smart förvaring och sociala ytor på bästa sätt i ett hem som är enkelt att trivas i.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1304
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1304
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Entrén är trevlig och inbjudande med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Här finns även en stor klädkammare med gott om plats för till exempel sportkläder, resväskor och andra prylar som du inte vill ha framme för stunden. Från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna, lyxiga känslan. Mitt emot badrummet ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till ännu en rymlig klädkammare.

Vardagsrum och kök smälter samman på ett fint sätt här. En charmig köksbänk skiljer köksdelen från matplatsen och blir en perfekt plats att njuta av morgonkaffet på. I vardagsrumsdelen kan du enkelt möblera med både en stor soffa och ett par fåtöljer. Soliga kvällar kommer du säkert vilja sitta ute på den sköna balkongen som är stor nog att inreda med såväl sittgrupp som trevliga växter. Intill vardagsrummet ligger också ett andra sovrum som passar fint som barnrum eller varför inte arbets- eller hobbyrum? Som tillval kan du även välja at ta bort sovrummet för att göra vardagsrummet extra rymligt – möjligheterna många och bara dina.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: