Lägenhet F1401

Såld

Välkommen in i denna härliga tvåa om 55 kvadrat högst upp i huset! Här dominerar de sociala ytorna i kök och vardagsrum och skapar en atmosfär man vill umgås i.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1401
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1401
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 404 kr
Boarea: 55 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: F1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Oktober 2017

I hallen kan du hänga av dig ytterkläderna i en rymlig skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp. Intill entrén ligger sovrummet, med klädkammare och sköna ljusinsläpp. Från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna lyxiga känslan och en praktisk bänk ovanför maskinerna gör tvättningen lite roligare. Innanför hallen öppnar hemmet upp sig rejält. Här samspelar de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum på ett fint sätt och köksbordet får en naturlig plats intill fönstret. Den rymliga känslan i vardagsrumsdelen passar perfekt för dig som gärna bjuder över vänner. Dessutom får vardagsrummet en trevlig förlängning med en fin balkong där du kan njuta av frukosten i morgonsolen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.