Okänd

Okänd

Välkommen till en härligt luftig och rymlig fyra med välplanerad förvaring. Här samsas privata vrår med sociala ytor på bästa sätt och skapar ett hem som är enkelt att trivas i

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1402
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1402
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Den här härliga fyran ligger högst upp i huset! Utanför entrén har du ett praktiskt förråd med gott om plats för säsongsprylar, resväskor och annat som du inte vill ha framme för stunden. Väl inne i entrén hittar du en skjutdörrsgarderob och ingång till klädkammare som gör det enkelt att få plats med hela familjens ytterkläder. Från hallen når du också ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

De tre sovrummen ligger fil i fil med varandra. Två har plats för säng och skrivbord och det största rymmer enkelt en dubbelsäng och en fin fåtölj eller sminkbord. I det största finns dessutom en stor skjutdörrsgarderob. I anslutning till det största sovrummet finns ännu en helkaklad toalett med dusch som gör stressiga morgnar lite enklare.

De öppna ytorna i kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas. Här samsas goda arbetsytor i kök med luftiga umgängesytor i vardagsrumsdelen. En charmig köksö skiljer köksdelen från matplatsen och blir en perfekt plats att njuta av morgonkaffet på. I vardagsrumsdelen kan du enkelt möblera med både en stor soffa och ett par fåtöljer. Vill du ge vardagsrummet mer yta kan du som tillval välja bort det intilliggande sovrummet. Soliga kvällar kommer du säkert duka ut middagen på den generösa balkongen som är stor nog att inreda med såväl sittgrupp som växter. Eller varför inte lite örter att krydda middagen med?

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: