Okänd

Okänd

Välkommen in i denna härliga trea om 71,5 kvadrat på tredje våningen! Här samspelar smart förvaring och sociala ytor på bästa sätt i ett hem som är enkelt att trivas i.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, G1203
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, G1203
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Entrén är mysig och inbjudande med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Från entrén når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Mitt emot badrummet ligger de bägge sovrummen – ett med plats för säng och skrivbord och ett större med plats för dubbelsäng och extra gott om förvaring i ännu en skjutdörrsgarderob.

Hallen öppnar också upp sig mot det kombinerade vardagsrummet och köket. Här är känslan ljus och luftig och passar perfekt för dig som gärna bjuder över vänner och familj. Matplatsen får en naturlig plats framför fönstret mot balkongen. Här kommer du säkert vilja duka ut både kvällsfikan och frukosten. Inred din balkong med personlighet – på drygt 12 kvadrat får du plats med både utemöbler och varför inte en fin örtodling att smaka av middagen med?

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: