Okänd

Okänd

Välkommen in i denna härliga trea om 77 kvadrat högst upp i huset! Här samspelar smart förvaring och sociala ytor på bästa sätt i ett hem som är enkelt att trivas i

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, G1402
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, G1402
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Entrén är mysig och inbjudande med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna, lyxiga känslan.

Från hallen når du det rymliga vardagsrummet som smälter samman med köket. Här finns det gott om ytor för umgänge med både vänner och familj. I köksdelen hittar du bra arbetsytor och matbordet får en naturlig plats framför fönstret som vetter mot den fina balkongen. Intill köksdelen finns ett sovrum med plats för säng och skrivbord. Det passar perfekt som arbetsrum eller barnrum. Det andra sovrummet blir riktigt generöst med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Mellan köksdelen och vardagsrummet finns dessutom en praktisk klädkammare, där du enkelt kan ha både kläder och prylar som du inte vill ha framme för stunden.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: