Okänd

Okänd

Välkommen in i denna härliga tvåa på 55 kvadrat på första våningen! Här dominerar de sociala ytorna i kök och vardagsrum och skapar en atmosfär man vill umgås i.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, A1001
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, A1001
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

I entrén kan du hänga av dig ytterkläderna i en praktisk skjutdörrsgarderob. Ett helkaklat badrum når du också härifrån, med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna lyxiga känslan och en praktisk bänk ovanför maskinerna gör tvättningen lite roligare.

Innanför hallen öppnar hemmet upp sig rejält. Här samspelar de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum på ett fint sätt. Köket bjuder på generösa arbetsytor och intill finns en naturlig plats för köksbordet. Från vardagsrummet kan du stiga ut på din alldeles egen uteplats, med plats för både sittgrupp, grill och flera vänner. Sovrummet ligger skönt avskärmat från resten av hemmet med plats för dubbelsäng och bra förvaring av dina kläder i ännu en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: