Okänd

Okänd

Det här är en riktigt välplanerad fyra som passar perfekt för den lilla familjen. Här orienterar sig de lite mer privata vrårna runt de sociala ytorna i kök och vardagsrum där hela familjen kan trivas.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, A1303
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, A1303
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Välkommen in på fjärde våningen! Entrén är trevlig och inbjudande med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Intill hallen ligger ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från hallen når du också två helkaklade badrum – det ena med dusch, tvättmaskin och torktumlare och det andra passar fint som gästtoalett. Lite längre fram i hallen finns ett andra sovrum med plats för säng och skrivbord.

De öppna ytorna i kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas. Här samsas goda arbetsytor i kök med luftiga umgängesytor i vardagsrumsdelen. I vardagsrumsdelen kan du enkelt möblera med både en stor soffa och ett par fåtöljer. Soliga kvällar kommer du säkert duka ut middagen på den generösa balkongen som är stor nog att inreda med såväl sittgrupp som växter. Intill vardagsrummet ligger också ett tredje sovrum som passar fint som barnrum eller varför inte arbetsrum? Som tillval kan du även välja att ta bort detta, för att göra vardagsrummet extra rymligt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: