Okänd

Okänd

Välkommen in i denna härliga tvåa om 56,5 kvadrat! Här dominerar de sociala ytorna i kök och vardagsrum och skapar en atmosfär man vill umgås i.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, A1503
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, A1503
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

I hallen kan du hänga av dig ytterkläderna i en rymlig skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp. Intill entrén ligger sovrummet, med klädkammare och sköna ljusinsläpp. Från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna lyxiga känslan och en praktisk bänk ovanför maskinerna gör tvättningen lite roligare. Innanför hallen öppnar hemmet upp sig rejält. Här samspelar de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum på ett fint sätt och köksbordet får en naturlig plats intill fönstret. Den rymliga känslan i vardagsrumsdelen passar perfekt för dig som gärna bjuder över vänner. Dessutom får vardagsrummet en trevlig förlängning med en fin balkong där du kan njuta av frukosten i morgonsolen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: