Okänd

Okänd

Välkommen in i ett trevligt hem om 42,5 kvadrat på första våningen med en härlig uteplats! Den smarta sovalkoven gör att hemmet känns lite mer som en tvåa.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, B1003
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, B1003
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

En välkomnande entré öppnar upp den här smarta studioettan. Här kan du hänga av dig jackan i en rymlig skjutdörrsgarderob, med plats för alla din kläder och skor. Det första du möts av är ett öppet kök med välplanerade arbetsytor, som i sin tur leder dig vidare till det rymliga vardagsrummet. Från vardagsrummet når du det helkaklade badrummet med dusch, toalett och kombimaskin som spar på golvytan. Vägg i vägg ligger den smarta sovalkoven, vars vinklar får denna smarta studioetta att kännas mer som en tvåa. Härifrån når du också ett praktiskt förråd. Dessutom får du tillgång till en härlig och generös uteplats i söderläge, där du kan njuta av sköna stunder både morgon som kväll.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: