Okänd

Okänd

Välkommen in i ett rymligt och trevligt hem om 105,5 kvadrat med en härlig balkong i västerläge.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, B1301
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, B1301
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Den välkomnande entrén mynnar ut i en lång hall där du har gott om plats att hänga ytterkläderna i en rymlig skjutdörrsgarderob. På vänster sida hittar du det inbyggda förrådet, perfekt för förvaring av leksaker och annat som är bra att ha till hands. Vägg i vägg finns det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Precis intill har du även den uppskattade gästtoaletten.

Mittemot badrummen ligger två av de tre sovrummen. Det största med en praktisk klädkammare och det lite mindre med plats för säng och skrivbord. Hallen öppnar upp sig mot hemmets mest sociala del, där kök och vardagsrum smakfullt smälter samman. Intill vardagsrummet finns hemmets tredje sovrum, där du som tillval kan välja bort en av väggarna för att göra ditt vardagsrum ännu större. Dessutom har du en härlig generös balkong i bästa västerläget.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: