Lägenhet C1104

Såld

Välkommen in i en öppen och trevlig familjefyra om 100 kvadrat med en härlig balkong i söderläge. Med det smarta tillvalet kan du enkelt välja bort den ena sovrumsväggen till förmån för ett större vardagsrum.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, C1104
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, C1104
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 389 887 kr
Månadskostnad: 5 614 kr
Boarea: 100 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 2 av 4
Nummer: C1104
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2018

Här möts du av en välkomnande entré med en extra rymlig skjutdörrsgarderob och en uppskattad gästtoalett. Hallen öppnar upp sig mot ett stort öppet vinkelkök med köksö och vidare mot resten av hemmets hjärta – vardagsrummet. Dess öppna yta gör att du med enkelhet får plats med både soffgrupp och matsalsbord med utsikt mot den härliga balkongen i söderläge.

Från vardagsrummet når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Vidare från vardagsrummet hittar du hemmets tre sovrum. Det största med tillhörande klädkammare och skjutdörrsgarderob. Som tillval kan du välja bort ett av de mindre sovrummens vägg till förmån för ett större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.