Okänd

Okänd

Välkommen in i ett smart och öppet hem för den lilla familjen om 80 kvadrat med ett rymligt förråd på insidan.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, C1301
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, C1301
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna smarta familjetrea på fjärde våningen. Precis till vänster i hallen finns en generös skjutdörrsgarderob där du kan förvara hela familjens ytterkläder. Men det första du möts av är det linjära köket med välplanerade arbetsytor och stort ljusinsläpp. Köket leder dig vidare in i vardagsrummet. Här får du plats med en inbjudande matplats och en soffgrupp samt att du har utgången till en härlig balkong i bästa söderläge. Soliga kvällar kommer du säkert avnjuta en god middag i en fin solnedgång och goda vänners lag.

Från vardagsrummet når du både det inbyggda förrådet och det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. I änden av detta hem finns de båda sovrummen. Ett lite större med inbyggd klädkammare och ett mindre där du som tillval kan välja bort en vägg till förmån för ett större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: