STUDIO115 Lund

Här formas framtiden

Nu har du chansen att flytta in i en nybyggd hållbar bostadsrätt där framtiden skapas, mittemellan Lunds tech-hubbar. Upptäck STUDIO115 där du hittar effektiva och mysiga ettor, tvåor och treor som passar dig som vill bo bekymmersfritt på precis rätt läge.

Välkommen till STUDIO115!
När du flyttar in här bor du på ett smidigt avstånd till stadens utvecklingscentrum, studierna på LTH och jobbet på Ideon Science Park, MAX IV och Medicon Village som är världsledande inom Life Science. I den här delen av stan har det tidigare varit svårt att hitta en nybyggd och hållbar bostadsrätt. Att vara den första som kliver över tröskeln till ett helt nytt hem är en speciell känsla. Passa på att få uppleva den! Dessutom blir livet här enkelt. Du har 11 minuter med bussen in till centrala Lund och 30 till Malmö Centrum. En kort promenad från porten finns större matbutiker, restauranger, gym, löparslingor samt Delphinenbadet med många träningsmöjligheter både utomhus och inomhus.

Hemmen i STUDIO115 är välplanerade och välkomnande. Upptäck ettor, tvåor och treor med bra förvaring, cykelställ på balkongen och plats för det du uppskattar i livet. Innanför den imponerande mahognyfärgade tegelfasaden väntar en grön gård. Den blir en härlig och naturlig mötesplats med både utegym och avskilda platser där du kan koppla bort dig en stund. Cykelpool, bilpool, solceller, mätbar energi och sopnedkast i olika fraktioner ger dig möjlighet att minska dina egna klimatavtryck.

Fakta om projektet

Pris Kommer snart
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-3 rum
Boarea 28-73 kvm
Månadskostnad Kommer snart
Säljstart Planeras till 2022
Inflyttning Planeras från februari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!