Effektiva och mysiga bostadsrätter i STUDIO115

Boka personligt möte

Plats för avkoppling och nedkoppling

Innanför kvarterets imponerande mahognyfärgade tegelfasad väntar en plats för umgänge och avkoppling. Här kan du möta upp vänner och grannar för en kaffe i solen, träna i utegymmet eller koppla ned en stund i skuggan. Den gröna gården har en varierande och vacker växtlighet med stor biologisk mångfald. Här kommer du, tillsammans med pollinerande insekter och fåglar, njuta av blommande rabatter, buskar och träd.

Upptäck det härliga balkonglivet

De flesta hem har balkonger i ljust läge, där du kan inreda med en skön sittgrupp, dekorativa ljusslingor och krukor. Kanske längtar du efter en egen liten odling med tomater, örter och chili? I så fall har du hittat en perfekt plats att sätta dina gröna fingrar i jorden.

Välkommen in!

I STUDIO115 är det självklart att alltid ha plats för vänner och familj. De sociala planlösningarna är öppna och välkomnande, och oavsett om du flyttar in i en välplanerad och smart etta, trevlig tvåa eller rymlig trea så har du möjlighet att möblera med ett matbord för härliga middagar, ett hemmakontor och en skön plats för återhämtning.

Personlig inredning

Köken är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna lyfta ditt kök ytterligare finns en rad olika tillval, både kostnadsfria och de som innebär en extra kostnad. Välj dina personliga favoriter bland väggkulörer, golv, luckor och varför inte integrerad kyl och frys. Se till att skapa en känsla som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Skanska Bostad i sociala medier