Ny chans att hitta ditt drömhem

Från och med tisdagen den 7:e juni, finns nya lägenheter till salu i vårt eftertraktade kvarter STUDIO115 i Lund. Du har fram till kl. 12 den 10:e juni att lämna en köpanmälan, bekanta dig med kvarteret och kanske hittar du ditt nya hem.

Den 7:e juni kl. 12 öppnar vi köpanmälan för fler lägenheter i STUDIO115. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i husen, upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar tisdagen den 7:e juni. Och du, vi är med dig hela vägen!

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilket hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

Till bostadsväljaren

3 Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i STUDIO115 öppnar kl. 12 den 7:e juni. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast kl. 12, fredagen den 10:e juni.

Till köpanmälan

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut kl. 12 den 10:e juni, stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i STUDIO115!

Se filmen om STUDIO115


Frågor och svar


Hur många bostäder är det?
STUDIO115 består av ett U-format flerbostadshus med delad innergård. Det finns totalt 115 lägenheter, 1-3 rok, i storlekarna 28-73 kvm.

När är det säljpremiär?
Säljpremiären ägde rum den 15:e mars 2022. En ny chans till en bostad i STUDIO115, äger rum den 7:e juni.

När är det inflyttning?
Inflyttningen är planerad från våren 2024.

Vad har STUDIO115 för adress?
Magistratsvägen, Lund

Hur går köpanmälan till?
Köpanmälan görs helt digitalt. Ni väljer ut de 5 bostäder ni helst vill ha på vår hemsida. Klickar på köpanmälan och fyller i era kontaktuppgifter. Urvalet på vem som får köpa startar sedan direkt och vi kontaktar den med längst turordning först. Detta betyder att du kan bli kontaktad även om dina 5 val säljs innan vi når dig. Då får du chansen att välja någon av de kvarvarande bostäderna. Ingående instruktioner kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida under tiden köpanmälan är öppen.

För fler frågor och svar, klicka här.

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt från oss har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70