2:ROK Västra Citadellskajen Malmö

Välkommen till en annan del av Västra Citadellskajen. Här får du stora fönster i industriell stil, en takterrass med plats för många vänner och lagom stora, välplanerade hem med två rum och kök. Välkommen hem till 2:ROK i Västra Citadellskajen.

I 2:ROK ligger fokus på kompisar och umgänge. Det ska vara lätt att träffas och hitta på något, både på den gemensamma takterrassen och inne i lägenheten. Hemmen är smart planerade och har stora industriella fönster som ger mycket ljusinsläpp. Här kan du enkelt skapa din perfekta kväll. Oavsett om det är en tvspelskväll med kompisarna, ett träningspass med boxningssäcken eller melloparty med dans och discokula.

Fakta om projektet

Pris 2 400 000 - 2 650 000 kr
Hem till salu 4 av 20
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 rum
Boarea 52,5 kvm
Månadskostnad 3 018 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från december 2021

Boka personlig visning

Vi har regelbundet visningar i vårt visningshem men du är alltid välkommen att kontakta våra säljare för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hitta din tvåa


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!