2:ROK med industriromantik

Boka personlig visning

Välkommen till en annan del av Västra Citadellskajen. Här får du stora fönster i industriell stil, en takterrass med plats för många vänner och lagom stora, välplanerade hem med två rum och kök. Välkommen hem till 2:ROK i Västra Citadellskajen.

I 2:ROK ligger fokus på kompisar och umgänge. Det ska vara lätt att träffas och hitta på något, både på den gemensamma takterrassen och inne i lägenheten. Hemmen är smart planerade och har stora industriella fönster som ger mycket ljusinsläpp. Här kan du enkelt skapa din perfekta kväll. Oavsett om det är en tvspelskväll med kompisarna, ett träningspass med boxningssäcken eller melloparty med dans och discokula.

Svanenmärkt för dig och miljön!
SvanenmärketI detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 2 rum
Boarea: 52,5 kvm
Pris: 2 400 000 - 2 650 000 kr
Månadskostnad: 3 018 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planerad från december 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Hitta din tvåa


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Dokument


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning

Den bästa terrassen är den med vänner

I 2:ROK får du en stor gemensam takterrass som rymmer riktigt många kompisar. Här kan ni samlas och spendera långa sommarkvällar med en härlig utsikt.

Industrikänsla mitt i city

Den delen av Västra Citadellskajen som vi kallar för 2:ROK ligger mot Neptunigatan. Här får du ett industriellt cityläge för dig som älskar att vara på språng men även att komma hem, så länge kompisarna är med.

Loftgång med plats för grannsnacket

Loftgången i söderläge kan fungera som balkong och vara ett komplement till den stora takterrassen. Ställ ut en bänk, njut av morgonkaffet eller låt det vara en säker plats att ställa cykeln på.

Ett tryggt köp

När du köper ett hem från Skanska ingår Skanska GodAffär, vår kostnadsfria trygghetsförsäkring. Det innebär bland annat att du inte behöver oroa dig för dubbla boendekostnader vid försäljning, sjukskrivning och flera andra saker som skulle kunna påverka ditt köp.

Boka personlig visning

Det nya kvarteret på Citadellskajen skapar ett attraktivt nav mellan de centrala stadsdelarna. En efterlängtad länk mellan det historiska och det nya. På södra sidan om kvarteret byggs ett promenadstråk lägns kajen där du får fin utsikten över Malmöhus slott.

Citadellskajen har också ett skönt läge när det kommer till att leva och ta sig till jobbet. Kommunikationerna är exeptionellt goda på Universitetsholmen. Förutom att du befnner dig mitt i Malmö så ligger centralstationen cirka 600 meter bort och du tar dig till Köpenhamn på runt 35 minuter. Under sommarens varmare månader är det extra skönt med närheten till Ribban och Västra Hamnen. Det är bara att hoppa upp på cykeln och följa Citadellsvägen så är du framme på någon ynka liten minut.

Universitetsholmens utveckling skapar liv i en del av staden som slumrat länge och området får en spännande blandning av olika arkitekturstilar. En viktig del i planeringen är också att trafken längs Citadellsvägen till stor del fyttas till Neptunigatan, så att Citadellsvägen istället blir till ett trevligt promenadstråk. Kvarteret blir en del av Citadellsstaden som är en viktig del i denna utveckling. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: