Hej Malmö!

Snart kan du bo i ett nytt och kvadratsmart radhus i Västra Kattarp, Malmö. Vi planerar för 41 bostadsrättshus med egen trädgård och parkeringsplats. Inflyttning planeras till vintern 2020/2021.

BoKlok Botildenborg har fått sitt namn av vattentornet som redan finns på platsen. Precis intill lekplatser, idrottsföreningar, skolor och grönområden planerar vi för 41 kvadratsmarta radhus med fem rum, fördelade på två plan. Till husen ingår också ett förråd på tomten och parkeringsplats.

Vid Rosengårdsfältet i Västra Kattarp känns det lugnt och lummigt och det är nära till allt man kan behöva dagligen. Med ca 1 km till både Jägersro centrum och Rosengård C finns det ett brett utbud av kommersiell och offentlig service som matbutiker, butiker, sjukvård, apotek, restauranger med mera. På promenadavstånd finns både stadsbusar och den nya tågstationen vid Perborg, som tar dig till Malmö C på endast 8 minuter!

Fakta om projektet

Typ av bostad: Radhus
Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2.395.000-2.795.000kr
Månadskostnad: 5.187kr/mån
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Vintern 2020/2021

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: