BoKlok Drakflygaren - stadsnära radhus med naturen runt knuten

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2019

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 695 000 - 3 245 000 kr
Månadskostnad: 4 973 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Hösten 2019

Vi planerar att bygga totalt 23 bostadsrätter vid Bulltoftaparken i Riseberga. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för sovrummen. Husen har trädgård och/eller en generös altan och vissa hus har dessutom en balkong i söderläge. Såklart ingår också en egen parkeringsplats!

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Precis intill husen i BoKlok Drakflygaren ligger Bulltofta Rekreationsområde, som tidigare varit en flygplats. Idag består det stora området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar, med ett rikt djur- och växtliv. Här finns också en traditionell park, koloni- och odlingslotter och rika möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter.

Områdets centrala placering erbjuder både service och goda kommunikationer. I närområdet finns matbutik, restaurang och bank. Det är i dagsläget 500m till närmsta förskola och 900m till grundskola (F-9). Det kommer även byggas en helt ny förskola precis intill tomten. 

Det är endast 300m till busshållplats med frekventa avgångar och det tar ca 20 min till Malmö C. I området finns bra cykelbanor och man har nära till påfarten till inre ringvägen, vilket även möjliggör en smidig bilpendling. 

 

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: