Slutsålt

Upptäck ett nytt kajläge mitt i Malmö

Här bygger vi moderna, stilrena lägenheter med en fantastisk utsikt mot Malmöhus slott. Citadellskajen blir ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer.

Antal rum: 1-4
Boarea: 33-140 kvm
Pris: 1 250 000 - 9 500 000 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Årsskiftet 2018/2019

Slutsålt!

Nu är alla hemmen i första etappen av Citadellskajen slutsålda. Men redan nu kommer en ny chans till ett Svanenmärkt hem på Citadellskajen. Läs mer om nästa visning och gör en kostnadsfri intresseanmälan »

Låt kajpromenaden bli en del av din vardag

I Citadellskajen kommer du att kunna njuta av en inspirerande hemmamiljö. Gatan mellan kanalen och platsen där kvarteret byggs kommer i samband med Citadellskajen att göras om till ett trivsamt promenadstråk och öppna upp för såväl restauranger, uteserveringar och butiker att fylla området med liv. På så sätt skapar vi ett helt nytt attraktivt område i centrala Malmö där vi tillvaratar närheten till vattnet och binder samman Universitetsholmen med resten av innerstan.

Hemmen blir rymliga med fokus på sociala ytor i kök och vardagsrum. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-4 rok, ca 32-140 kvadrat. Alla som flyttar hit kommer att få generösa balkonger och det finns även flera lägenheter mer takterrasser där du kommer få en storslagen utsikt mot Malmöhus slott och Slottsparken.

Svanenmärkt för dig och miljön 

Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Citadellskajen väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal.

Kika runt i hemmen


Hemmen i Citadellskajen

Nyfiken på Citadellskajen? Vi bjuder här på ett smakprov på fyra lägenhetstyper som du hittar i kvarteret.

Se ett smakprov på lägenheterna i Citadellskajen »

Arkitektur


Citadellskajens arkitektur karaktäriseras av en elegant byggstil som påminner om sekelskifteshus i storstäder som Paris och Berlin.

Marcus Hultberg från Kanozi Arkitekter

Inredning


Intervju med kundansvarig

Här får vi träffa Cecilia Andersson på Skanska Nya Hem som berättar om inredningsval och hur just du kan sätta din prägel på ditt nya hem.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Närområdet

  En viktig del av framtidens Malmö

  I Citadellskajen bor du med omedelbar närhet till stadens gågator och Lilla torg, samtidigt som du har både Kungsparken, Slottsparken och Ribersborg på bekvämt promenadavstånd. Och utanför dörren finner du Malmös nya konserthus, kongress och hotell som tillsammans utgör ett nyttlandmärke i Malmö. Du har också nära till Gamla Väster och bara någon minut från Malmö Central och Citytunneln. Cykeln räcker oftast för vardagens bestyr och du kan med fördel låta bilen stå kvar i garaget. Här kan du bo bekvämt med världens möjligheter inom räckhåll! 

  Kvarteret blir en viktig del av de nya satsningarna på Universitetsholmen. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga. Dessutom är våra hem anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lägre kostnader för uppvärmning och du kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

  Se filmen där projektutvecklare Jessica Andersson berättar mer om kvarterets läge och närområde.

  I den första av tre filmer får vi träffa projektutvecklare Jessica Andersson som berättar om kvarteret som kommer byggas precis vid kanalen med en fantastisk utsikt över Malmöhus Slott och Slottsparken. Läs mer om Citadellskajen här: http://skanska.se/citadellskajen

  Se även filmen Goda utsikter på Citadellskajen


  Upptäck ett nytt kajläge mitt i Malmö. Här bygger vi moderna, stilrena lägenheter med en fantastisk utsikt mot Malmöhus Slott. Citadellskajen blir ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer. Läs mer om Citadellskajen här: skanska.se/citadellskajen

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Citadellskajen

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33 Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: