Upptäck ett nytt kajläge mitt i Malmö

Här bygger vi moderna, stilrena lägenheter med en fantastisk utsikt mot Malmöhus slott. Citadellskajen blir ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer.

Antal rum: 1-4
Boarea: 33-140 kvm
Pris: 1 250 000 - 9 500 000 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Årsskiftet 2018/2019

Tidplan för Citadellskajen

Planering
Byggstart
Säljstart
Inredningsval
Visning
Besiktning
Inflyttning

Slutsålt!

Nu är alla hemmen i första etappen av Citadellskajen slutsålda. Mer information om nästa etapp kommer lite senare i år. Men redan nu kommer en ny chans till ett Svanenmärkt hem i KAJ 306 – ett nytt cityläge med urban känsla. Läs mer om KAJ 306 och gör en kostnadsfri intresseanmälan »

Låt kajpromenaden bli en del av din vardag

I Citadellskajen kommer du att kunna njuta av en inspirerande hemmamiljö. Gatan mellan kanalen och platsen där kvarteret byggs kommer i samband med Citadellskajen att göras om till ett trivsamt promenadstråk och öppna upp för såväl restauranger, uteserveringar och butiker att fylla området med liv. På så sätt skapar vi ett helt nytt attraktivt område i centrala Malmö där vi tillvaratar närheten till vattnet och binder samman Universitetsholmen med resten av innerstan.

Hemmen blir rymliga med fokus på sociala ytor i kök och vardagsrum. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-4 rok, ca 32-140 kvadrat. Alla som flyttar hit kommer att få generösa balkonger och det finns även flera lägenheter mer takterrasser där du kommer få en storslagen utsikt mot Malmöhus slott och Slottsparken.

Svanenmärkt för dig och miljön 

Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Citadellskajen väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal.

Kika runt i hemmen


Hemmen i Citadellskajen

Nyfiken på Citadellskajen? Vi bjuder här på ett smakprov på fyra lägenhetstyper som du hittar i kvarteret.

Se ett smakprov på lägenheterna i Citadellskajen »

Arkitektur


Naturligt och harmoniskt boende

Citadellskajens arkitektur karaktäriseras av en elegant byggstil som påminner om sekelskifteshus i storstäder som Paris och Berlin. Gedigna material och vackra detaljer i tak och fasader skapar ett harmoniskt helhetsintryck som känns både lyxigt och modernt på samma gång. Trots det centrala läget kommer du även kunna koppla av i lugn och ro på den trivsamma innergården, där fasaderna får en ljusare nyans. 

I filmen nedan berättar arkitekten Marcus Hultberg om Citadellskajens kvaliteter och arkitektur.

Inredning i Citadellskajen


Intervju med inredaren

Här får vi träffa Cecilia Andersson på Skanska Nya Hem som berättar om inredningsval och hur just du kan sätta din prägel på ditt nya hem.

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

En viktig del av framtidens Malmö

I Citadellskajen bor du med omedelbar närhet till stadens gågator och Lilla torg, samtidigt som du har både Kungsparken, Slottsparken och Ribersborg på bekvämt promenadavstånd. Och utanför dörren finner du Malmös nya konserthus, kongress och hotell som tillsammans utgör ett nyttlandmärke i Malmö. Du har också nära till Gamla Väster och bara någon minut från Malmö Central och Citytunneln. Cykeln räcker oftast för vardagens bestyr och du kan med fördel låta bilen stå kvar i garaget. Här kan du bo bekvämt med världens möjligheter inom räckhåll! 

Kvarteret blir en viktig del av de nya satsningarna på Universitetsholmen. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga. Dessutom är våra hem anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lägre kostnader för uppvärmning och du kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

Se filmen där projektutvecklare Jessica Andersson berättar mer om kvarterets läge och närområde.

Se även filmen Goda utsikter på Citadellskajen


Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Citadellskajen

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.