Exklusiv rundvandring i Citadellskajen

Om du är nyfiken på Citadellskajen, bjuder vi här på ett litet smakprov på fyra av de lägenhetstyper som kommer att finnas. För ännu bättre inblick, tar vi dig även med på 360-graders rundvandringar.

Tvåa om 78 kvadrat


En välplanerad tvåa om 78 kvadrat med öppen planlösning och balkong som vetter mot väster. Om du föredrar en trerumslägenhet, kan du enkelt välja till en vägg. Denna ljusa och rymliga lägenhet är perfekt för dig som vill vara social, samtidigt som du bjuder dina gäster på en härlig utsikt över Malmö City.

Klicka här för en unik virtuell rundvandring »

Trea om 105 kvadrat


Stor trea som ger dig valmöjligheten att forma ditt eget hem. Välj till ett sovrum eller njut av det stora vardagsrummet och köket med köksö precis som det är. Varma sommarkvällar kan du avnjuta på balkongen med utsikt över kanalen och Malmöhus slott.

Klicka här för en unik virtuell rundvandring »

Tvåa om 58 kvadrat


I denna välplanerade tvåa om 58 kvadrat, med köksö och stor balkong i söderläge, ligger fokus på effektiva och smarta utrymmen som ger dig känslan av att bo stort. Här vaknar du varje morgon till utsikten av historiska Malmöhus slott.

Klicka här för en unik virtuell rundvandring »

Tvåa om 140 kvadrat


I denna terrasslägenhet får du inte bara ett ljust hem med högt i tak, du får även en unik panoramautsikt över Malmö City. Den stora terrassen ger gröna fingrar fritt spelrum och varför inte en egen loungehörna för trevliga grillkvällar i goda vänners lag. Om du föredrar en trerumslägenhet, kan du enkelt välja till en vägg.

Klicka här för en unik virtuell rundvandring »

Ovan planlösningar är skisser och avvikelser kan förekomma.

Dela sidan: