Hemmen i Citadellskajen

Nyfiken på Citadellskajen? Vi bjuder här på ytterligare ett smakprov på fyra lägenhetstyper.

I de första planlösningarna hade du möjlighet att ta en exklusiv rundvandring i fyra av våra lägenheter. Har du missat dem kan du fortfarande se dem om du klickar på länken nedan.

Se fler smakprover på lägenhetstyper och följ med på 360-graders rundvandring »

Etta om 39 kvadrat


En välplanerad etta om 39 kvadrat med sovalkov där du får alla bekvämligheter som du kan hitta i de lite större lägenheterna. Den öppna planlösningen ger dig friheten att göra vardagsrum och kök till hemmets sociala mittpunkt. Njut av varma sommarkvällar från den franska balkongen som vetter mot kanalen.

Trea om 79 kvadrat


I denna välplanerade trea om 79 kvadrat, ligger fokus på effektiva och smarta utrymmen som gör livet lite enklare. Den stora balkongen i söderläge ger din fantasi fritt spelrum och även en otrolig utsikt över Malmöhus slott.

Trea om 88 kvadrat


En smart trea om 88 kvadrat som tar tillvara på varje kvadratmeter. Den öppna planlösningen skapar förutsättningar för härliga middagar i goda vänners lag där ni njuter av sommarkvällen på balkongen med utsikt över city.

Trea om 110 kvadrat


I denna lägenhet på översta våningen får du ett ljust hem med högt i tak och en alldeles egen walk-in closet i direkt anslutning till det stora sovrummet. Njut av sköna middagar ute på terrassen med utsikt över Malmöhus slott.

Ovan planlösningar är skisser och avvikelser kan förekomma.

Dela sidan: