Slutsålt

Sista chansen till ett radhus i Limhamns Sjöstad

Nu har du sista chansen till ett radhus i Limhamns Sjöstad. I Limhamns Sjöstad pågår en spännande utveckling, där vi skapar en levande stadsdel för alla som älskar livet vid havet.

Antal rum: 4-5 rum
Boarea: Etapp 2, 135 kvm.
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Etapp 2, hösten 2018.

Slutsålt!
Nu är alla hemmen i Fregatten slutsålda. Men ännu finns det chans till ett Svanenmärkt hem i Limhamns Sjöstad – de mörkgröna husen i Solseglet uppfyller Skanskas hårdaste miljömärkning och de är inflyttningsklara redan till hösten. Läs mer om Solseglet och gör en kostnadsfri intresseanmälan »

Idag är många redan inflyttade, bland annat i vårt första radhuskvarter Korvetten. Näst på tur var Karavellen och Slupen som sålde slut snabbt och där kunderna nu har flyttat in. I januari 2017 startade föräljningen av nya hem i kvarteret Fregatten, med ett lugnt läge en bit in i Limhamns Sjöstad.  

Här bor du bekvämt och bekymmersfritt i ett teglat stadsradhus i två plan. Tomten är stor nog för att du ska kunna njuta av sköna grillkvällar med flera gäster, men tillräckligt liten för att du inte ska behöva lägga värdefull fritid på att kämpa i trädgården. Mellan huslängorna finns en gemensam gård där barnen kan leka i en trygg miljö.

I Fregatten finns två hustyper som har dubbla uteplatser och genomtänkta, flexibla planlösningar vilket gör det enkelt att anpassa hemmet efter din livsstil. Gemensamt är också att det finns genomtänkt förvaring invändigt och ett praktiskt förråd med plats för cyklar och andra prylar som du inte vill ha framme året om. Oavsett om ett mindre radhus om ca 135 eller ett större om ca 157 kvadrat passar dig, så får du ett hem med låg energianvändning som är byggt i gedigna material.

Bo miljövänligt i Svanenmärkta hem
När du väljer ett hem i Fregatten väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. Välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser. Välkommen till en enklare och miljövänligare vardag.

Alfa och Omega


Våra atriumhus finns i två storlekar – 135 och 157 kvadratmeter.

Radhuset Alfa bjuder på 135 välplanerade kvadratmetrar och bra förvaring. Fint ljusinsläpp och en smart rundgångslösning på entrévåningen med ett stort välkomnande kök och serveringsgång in till vardagsrummet.
Läs mer om Alfa och se 3D-planlösningarna »

Radhuset Omega bjuder på 157 välplanerade kvadratmetrar och bra förvaring. Här möts du av ett hem med fint ljusinsläpp och tre till fyra sovrum.
Läs mer om Omega och se 3D-planlösningarna »

Karta


Avstånd till platser

Arkitektritat familjeliv vid havet i Limhamns Sjöstad

Lekplats för de mindre i den gemensamma innergården

Ljust och fräscht allrum på andra våningen

Stort kök med serveringsgång in till vardagsrummet

Stora fönster ger ett vackert ljusinsläpp

Närområdet

Limhamns Sjöstad fortsätter att växa

Det är lätt att förälska sig i vardagen i Limhamns Sjöstad. I det nya området bor du granne med ett glittrande Öresund, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Här finns allt du behöver – Storstadens breda utbud och Limhamns småstadsidyll, kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. I Lihamns Sjöstad driver vi en spännande utveckling och nu när området fortsätter växa så har vi planerat för kvarter med ännu fler möjligheter.

Läs mer om vårt arbete i Limhamns Sjöstad »

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Fregatten

Ansvariga kontaktpersoner

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: