Välplanerat radhus med social planlösning

Den smarta rundgångslösningen på entrévåningen bjuder på fria siktlinjer från entré till trädgårdssida och ett mer socialt hem. I hallen finns gott om plats för att hänga in hela familjens ytterkläder i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Det rymliga köket med sina generösa arbetsytor har plats för många gäster och smart förvaring. Matplatsen med utsikt över den sköna pation vid köket är väl tilltagen men även vardagsrummet erbjuder möjlighet till stora middagar. Genom den barnsäkra altandörren från köket når du direkt ut till pation – den lilla uteplatsen som är skyddad från insyn och vind. En given plats för både somriga familjefrukostar och småsnack inpå nattatimmarna.

Entréplan

I den luftiga vardagsrumsdelen flödar ljuset in genom stora fönster och här har du utrymme för mycket mer än bara en soffgrupp. Genom den barnsäkra altandörren når du även hemmets stora uteplats i soligt läge, där du kan njuta av både gröna fingrar och trevliga middagar i goda vänners lag. Mitt i rundgången hittar du hemmets helkaklade toalett, där du kan välja till antingen badkar eller duschväggar. Dessutom har hela entrévåningen golvvärme och vid entrén av huset finns både ett rymligt förråd och en egen parkeringsplats.

Ovanvåning: Original planlösning

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett på golven, släta vita luckor och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en vacker helhet som är enkel att inreda kring. För dig som vill sätta en mer personlig stil finns självklart tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel vitpigmenterade askgolv eller granitbänkskiva. Vi hjälper dig hela vägen fram.

Ovanvåning: Alternativ planlösning

En trappa upp finns tre sovrum, ett allrum och bra förvaring i walk in-closet. Om du behöver fler rum eller om familjen växer, är det enkelt att välja till en väg för att skapa ytterligare ett sovrum av allrummet. Eller så kan du välja bort en vägg för att få ett större allrum. Du kan även göra tillval på upp till tre skjutdörrsgarderober. Här uppe har vi också placerat ytterligare ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Anledningen är enkel – du slipper släpa tvättkorgen i trapporna eftersom du har gott om plats för dina kläder alldeles utanför badrumsdörren.

Dela sidan: