Radhus 42

Såld

Välkommen in i ett ljust och öppet hem om 135 kvadratmeter med odlingsplats och en härlig patio. På ovanvåningen finns även möjlighet att välja bort en vägg och göra denna femma till en extra rymlig fyra.

Planlösning från Fregatten, Malmö, Radhus 42
Bilden visar Fregatten, Malmö, Radhus 42
Situationsplan från Fregatten, Malmö, Radhus 42
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad:
Boarea: 135 kvm
Antal rum: 5
Nummer: 42
Typ av bostad: Radhus
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Augusti 2018

Välkommen in i en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Direkt till höger har du köket med utgång till den trevliga och insynsskyddade pation. Köket löper längs med väggen och går sömlöst över till det öppna vardagsrummet med utgång till husets andra uteplats. Tack vare den smidiga rundgångslösningen får du en uppdelning utan att behöva begränsa ytorna med väggar och i mitten har du ett badrum med dusch och handfat, du kan även välja till ett badkar.

Från vardagsrummet når du trappan upp till andra våningen där du finner tre sovrum och ett allrum. Här har du möjlighet anpassa ytorna efter dina behov och även välja till mer förvaring. I mitten når du en praktisk walk-in-closet med två rymliga skjutdörrsgarderober. Längre in finner du husets andra badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk att vika tvätten på.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro.

För att göra det enklare på morgonen finns två badrum i hemmet. Ovanvåningens badrum utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum, vikbara duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. På entrévåningen finns ett enklare badrum med dusch och handfat. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva, kontrastfullt svarta vitvaror eller ett badkar i badrummet på entrévåningen. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Dela sidan: