Välplanerat radhus med mysig

Den smarta rundgångslösningen på entrévåningen bjuder på fria siktlinjer från pation till trädgårdssida och ett mer socialt hem. I hallen har du gott om utrymme med plats för skrivbord och en praktisk skjutdörrsgarderob för att hänga in familjens ytterkläder i. Här ifrån når du direkt till entrévåningens stora sovrum där du kan välja till en skjutdörrsgarderob. Hallen och sovrummet ramar in den populära pation – den lilla uteplatsen som är skyddad från både insyn och vind. En given plats för både somriga familjefrukostar och småsnack inpå nattatimmarna. Det rymliga köket med sina generösa arbetsytor har plats för många gäster och smart förvaring. Matplatsen vid köket är väl tilltagen men likaså även vardagsrummet erbjuder möjlighet till stora middagar.

Mitt i hemmet och i rundgången hittar du hemmets helkaklade toalett, där du kan välja till antingen badkar eller duschväggar. Dessutom har hela entrévåningen golvvärme och vid entrén av huset finns både ett rymligt förråd och en egen parkeringsplats.

Entréplan

I den luftiga vardagsrumsdelen flödar ljuset in genom stora fönster och här har du utrymme för mer än bara en soffgrupp. Genom den barnsäkra altandörren når du även hemmets stora uteplats i soligt söderläge, där du kan njuta av både gröna fingrar och trevliga middagar i goda vänners lag. Häcken som omringar den härliga uteplatsen och vetter mot den gemensamma innergården har en smart öppning. Detta för att i största mån undvika att de små springer ut bland bilarna när det är dags för lek.

Ovanvåning: Original planlösning

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett på golven, släta vita luckor och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en vacker helhet som är enkel att inreda kring. För dig som vill sätta en mer personlig stil finns självklart tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel vitpigmenterade askgolv eller granitbänkskiva. Vi hjälper dig hela vägen fram.

Ovanvåning: Alternativ planlösning

En trappa upp finns tre sovrum, ett allrum och bra förvaring i walk in-closet. Om du behöver fler rum eller om familjen växer, är det enkelt att välja till väggar för att skapa ytterligare ett sovrum av allrummet. Eller så kan du välja bort en vägg för att få ett större allrum. Du kan även göra tillval på upp till tre skjutdörrsgarderober. Här uppe har vi också placerat ytterligare ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Anledningen är enkel – du slipper släpa tvättkorgen i trapporna eftersom du har gott om plats för dina kläder alldeles utanför badrumsdörren.

Dela sidan: