Slutsålt

Ett efterlängtat läge i Sjöstaden

I Limhamns Sjöstad pågår en spännande utveckling, där vi skapar en levande stadsdel för alla som älskar livet vid havet.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 46,5 - 104,5 kvm
Pris: 4 495 000 kr
Månadskostnad: 2 110 - 5 217 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Start sensommaren 2018

Slutsålt!
Nu är alla hemmen i Gennakern slutsålda. Men redan nu kommer en ny chans till ett hem precis vid havet i Brf Lanternan.

Läs mer om Brf Lanternan och gör en kostnadsfri intresseanmälan »

Havsnära i Limhamns Sjöstad
Idag är många redan inflyttade, bland annat i våra populära stadsradhus och i grannkvarteret i Brf Focken. Läget är ett av områdets mest eftertraktade, där du bor precis på kajkanten med utsikt över både Öresund och Limhamnsfältet.

Brf Gennakern består av fem flervåningshus där vi ritar lägenheterna speciellt för Limhamns Sjöstad och det havsnära läget. Vi tar vara på soliga väderstreck och lägger stort fokus på att så många som möjligt ska få njuta av utblickarna mot havet. Lägenheterna blir ljusa och öppna med tonvikt på de sociala ytorna runt kök och vardagsrum. Vi tror att det blir allra bäst när både du och dina gäster trivs i ditt nya hem. På husens tak kan vi dessutom erbjuda taklägenheter med terrass och slående utsikt över en horisont som förändras med väder och årstid.

Planlösningar


Lediga lägenheter i Gennakern

0/1 Bostäder med samma planlösning

4 rum - 104,5 kvm

Uteplats, Klädkammare

Våningsplan 1
Visa alla planlösningar

Miljösmart boende i Brf Gennakern


Lev bekvämt och miljösmart

I Brf Gennakern är det enkelt att leva miljösmart och bekvämt på samma gång. Här finns flera funktioner som gör ditt hem hållbart. Klicka på länken nedan för att läsa om miljösmarta detaljer som gör din bostad hållbar.

Läs om miljösmarta detaljer i Brf Gennakern »

Inredningsval


Här hittar du inredningskataloger för Gennakern

Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Magdalena som är inredare och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för lägenheterna i Brf Gennakern!

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan väntar småbåtshamnen, Limhamnsfältet, Hylliekrokens golfbana och salta dopp på Ribban. Alldeles intill husen ligger även den nya Glasbruksparken och när det blir dags för inflyttning i Gennakern kommer Glasbruksskolan med åk F–6 att ha öppnat lite längre in i området.

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen och när du kommer hem från storhandlingen kan du ta hissen direkt från garaget upp till ditt eget våningsplan. Bara en sån sak! Vi driver en spännande utveckling i Limhamns Sjöstad och nu när området fortsätter växa så har vi planerat för kvarter med ännu fler möjligheter.

Läs mer om vårt arbete i Limhamns Sjöstad » 

Grannkvarteret Focken i Limhamns Sjöstad.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Gennakern

Ansvariga kontaktpersoner

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: