Lägenhet A1-1001

Såld

Välkommen in en riktig drömfyra med smart planerade ytor och flexibel planlösning. Här får du bland annat stort kök och vardagsrum, bra förvaring och en trevlig uteplats med utblickar mot vattnet.

Planlösning från Gennakern, Malmö, A1-1001
Situationsplan från Gennakern, Malmö, A1-1001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 495 000 kr
Månadskostnad: 5 217 kr
Boarea: 104,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 1
Nummer: A1-1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Hösten 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Du kliver in i en hall som knyter samman alla lägenhetens rum. På var sida om hallen hittar du ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och en gästtoalett, som även den har dusch. Skönt för morgnar när alla ska iväg samtidigt! Lägenheten har tre sovrum, där det största har skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsängen och det minsta har en anslutande klädkammare. Det sista sovrummet kan du välja bort för att få en extra luftig känsla i vardagsrummet.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där ett rejält vinkelkök smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning. Här är det lätt att duka för många gäster. Köksön blir en trevlig avdelare och den perfekta platsen för mingel innan middagen. Från vardagsrummet kan du kliva ut på en stor uteplats och blicka ut över Öresund och livet nere på kajen.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: