Okänd

Okänd

Välkommen in i en riktig drömfyra med smart planerade ytor och flexibel planlösning. Här får du bland annat stort kök och vardagsrum, bra förvaring och en trevlig balkong med utsikt över Öresund.

Planlösning från Gennakern, Malmö, A1-1403
Situationsplan från Gennakern, Malmö, A1-1403
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Du kliver in i en hall som knyter samman alla lägenhetens rum. På var sida om hallen hittar du de två stora sovrummen, där det största har en anslutande klädkammare och ett lugnt gårdsläge. Det tredje sovrummet kan du välja bort för att få en extra luftig känsla i vardagsrummet. Här i hallen finns även ett badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom en gästtoalett som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där ett rejält vinkelkök smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning. Här är det lätt att duka för många gäster. Köksön blir en trevlig avdelare och den perfekta platsen för mingel innan middagen. Från vardagsrummet kan du kliva ut på din härliga balkong och blicka ut över Öresund och livet nere på kajen.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: