Okänd

Okänd

Välkommen in en trevlig trea som har alla sina kvadratmetrar på rätt ställe. Här får du bland annat öppen planlösning, bra förvaring och en rymlig balkong plus en uteplats mot gården.

Planlösning från Gennakern, Malmö, A2-1001
Situationsplan från Gennakern, Malmö, A2-1001
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Du välkomnas av en hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp. Till höger når du både det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, samt det första sovrummet. Detta sovrum har en anslutande klädkammare och utgång till en uteplats mot gården.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en halvöppen planlösning. Fönstret ovanför diskbänken gör det lite trevligare att ta hand om tallrikar och grytor efter middagen. Balkongen har plats för möblering och är med sitt sydvästläge den perfekta platsen för eftermiddagsfika i solen. Innanför vardagsrummet ligger det andra sovrummet, som har utrymme för både säng och arbetshörna för läxläsning.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: