Okänd

Okänd

Välkommen in i en trevlig välplanerad etta med öppen planlösning, sovalkov och fransk balkong.

Planlösning från Gennakern, Malmö, A2-1003
Situationsplan från Gennakern, Malmö, A2-1003
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta etta på entrévåningen i Gennakern. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. I hallen finns även förvaring i två skjutdörrsgarderober.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att möblera efter behov och antal gäster till middagen. Intill köksdelen finns även en fransk balkong. Hemmet har en avskild sovalkov, där du enkelt kan skärma av med en hylla eller draperier för en extra privat känsla.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: