Lägenhet A2-1202

Såld

Välkommen in en trevlig och välplanerad tvåa, som har alla sina kvadratmetrar på rätt ställe. Här får du bland annat öppen planlösning, bra förvaring och en rymlig balkong.

Planlösning från Gennakern, Malmö, A2-1202
Situationsplan från Gennakern, Malmö, A2-1202
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 948 kr
Boarea: 52,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3
Nummer: A2-1202
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Hösten 2018

En mindre entré med skjutdörrsgarderob öppnar upp detta kvadratsmarta hem. I hallen finner du även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, vilket gör det enkelt att möblera efter behov och anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Stora fönsterpartier gör även att lägenheten får gott om ljus. Den rymliga balkongen har plats för möblering och är med sitt sydvästläge den perfekta platsen för eftermiddagsfika i solen. Lägenhetens sovrum har ett rofyllt läge innanför vardagsrumsdelen och en stor skjutdörrsgarderob löper längs rummets ena vägg.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.