Okänd

Okänd

Välkommen in en luftig och välplanerad tvåa, som har alla sina kvadratmetrar på rätt ställe. Här får du bland annat öppen planlösning, bra förvaring och en rymlig balkong.

Planlösning från Gennakern, Malmö, E-1201
Situationsplan från Gennakern, Malmö, E-1201
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Du välkomnas av en hall med massor av förvaring i två stora skjutdörrsgarderober och ett städskåp. Direkt till vänster och med ett rofyllt läge ligger lägenhetens sovrum, som ansluter till en klädkammare. Längre fram i hallen finner du sedan det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en lagom öppen planlösning, där matplatsen blir en naturlig avdelare. Stora fönster gör att lägenheten får gott om ljus och fönstret ovanför diskbänken gör det lite trevligare att ta hand om tallrikar och grytor efter middagen. Balkongen har plats för möblering och är med sitt söderläge den perfekta platsen för eftermiddagsfika i solen.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: