Okänd

Okänd

Välkommen in en trevlig trea som har alla sina kvadratmetrar på rätt ställe. Här får du bland annat öppen planlösning, bra förvaring och en rymlig balkong.

Planlösning från Gennakern, Malmö, E-1203
Situationsplan från Gennakern, Malmö, E-1203
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Start sensommaren 2018

Du välkomnas av en hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp. Direkt till höger och med ett rofyllt gårdsläge ligger lägenhetens sovrum, som har en anslutande klädkammare. Längre fram i hallen finner du sedan det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning, där matplatsen lätt kan förlängas efter antalet middagsgäster. Stora fönster gör att lägenheten får gott om ljus och fönstret ovanför diskbänken gör det lite trevligare att ta hand om tallrikar och grytor efter middagen. Balkongen har plats för möblering och är med sitt sydvästläge den perfekta platsen för eftermiddagsfika i solen. Det mindre sovrummet når du från vardagsrumsdelen, men du har också möjlighet att välja bort väggarna för att skapa en riktigt stor tvåa.

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.