Okänd

Okänd

Välkommen in i en riktig drömtrea med väl tilltagna ytor högst upp i huset. Här får du bland annat en öppen planlösning, bra förvaring och en stor terrass.

Planlösning från Gennakern, Malmö, E-1401
Situationsplan från Gennakern, Malmö, E-1401
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Denna lägenhet är praktiskt uppdelad i en social del och en mer privat del. Du kliver in i en hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och här i hallen ligger sovrum och badrum samlat. Det största sovrummet har ett rofyllt gårdsläge och båda sovrummen har var sin anslutande klädkammare. Badrummet är givetvis helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Hallen övergår sedan i ett stort rum, där ett rejält vinkelkök smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning. Här är det lätt att duka för många gäster och det finns flera sätt att möblera rummet efter dina behov. Köksön blir en trevlig avdelare och den perfekta platsen för mingel innan middagen. Fönster ovanför diskbänken gör det dessutom lite trevligare att ta hand om tallrikar och grytor efter maten.

Lägenhetens höjdpunkt är den stora terrassen som bjuder på fin utsikt. Här finns plats för både matplats, solstolar och kryddträdgård!

Vilken stil vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: