Lägenhet B1-1003

Såld

Välkommen in i denna fina hörnlägenhet om 81,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och en egen uteplats i bra sydvästligt solläge med utsikt över Öresund.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B1-1003
STD_B1_1003_orienteringsbild_gennakern_husB.svg
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 4 184 kr
Boarea: 81,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1 av 6
Nummer: B1-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna charmiga trea med öppen planlösning. Hallen har plats för avhängning och har en praktisk skjutdörrsgarderob för alla dina ytterkläder. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och har en väldigt generös skjutdörrsgarderob. Medan det lilla sovrummet har plats för säng, skrivbord och utsikt mot den lugna innergården. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp och i det angränsande, hörnvinklade köket finns en köks-ö som gör matlagningen lite roligare. Här finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.  

Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en underbar uteplats i bra solläge, både morgon som kväll, med en utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: