Lägenhet B1-1501

Såld

Välkommen in i denna fina hörnlägenhet om 92,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och en egen terrass precis vid havet.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B1-1501
STD_B1-1501_orienteringsbild_gennakern.svg
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 4 814 kr
Boarea: 92,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6 av 6
Nummer: B1-1501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna fyra med öppna ytor. I hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob för alla dina ytterkläder och en gästtoalett som gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljer. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med en utsikt över den lugna innergården och är utrustad med generös skjutdörrsgarderob. Medan de mindre sovrummen, varav det ena har en egen klädkammare, har plats för säng, skrivbord och utsikt mot det populära Limhamnsfältet. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande och hörnvinklade köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det en köks-ö som gör matlagningen lite roligare. Här finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. Som tillval kan du även välja bort det minsta sovrummet till förmån för ett ännu större vardagsrum.  

Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en alldeles enastående takterrass i bra solläge med en häpnadsväckande utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: