Okänd

Okänd

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 73,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och en uteplats i bra solläge.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B2-1003
STD_B2_1003_1103_1203_1303_orienteringsbild_gennakern_husB.svg
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta trea med öppen planlösning. I hallen finns det plats för avhängning och en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina ytterkläder. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och är utrustad med en generös klädkammare. Medan det lilla sovrummet har plats för säng, skrivbord och utsikt mot innergården. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Från hallen når du, förutom de två sovrummen, det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en underbar uteplats i bra solläge som vetter mot innergården. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: