Lägenhet B2-1401

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 101,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och balkong i bra sydvästligt solläge.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B2-1401
Situationsplan från Gennakern, Malmö, B2-1401
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 5 115 kr
Boarea: 101,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 5 av 6
Nummer: B2-1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna smarta studiofyra med öppen planlösning. Här möts du av en charmig rundgång med en praktisk skjutdörrsgarderob för alla dina ytterkläder. Den skärmar även av hallen från köket och skapar känslan av en ännu större lägenhet. Gästtoaletten mitt emot gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljen. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget och har en väldigt generös skjutdörrsgarderob. Medan de mindre sovrummen, varav ett av dem är utrustad med en klädkammare, har plats för säng, skrivbord och utsikt mot det populära Limhamnsfältet. I köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det gott om arbetsytor. Och i det angränsande och öppna vardagsrummet rymmer både en större soffgrupp och middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en underbar balkong i bra solläge mot innergården. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: