Lägenhet B2-1402

Såld

Välkommen in i denna fina och välplanerade femma för den stora familjen om 104 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och med en balkong i sydvästligt solläge.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B2-1402
Situationsplan från Gennakern, Malmö, B2-1402
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 5 200 kr
Boarea: 104 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 5 av 6
Nummer: B2-1402
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna fyra med öppna ytor. Hallen har plats för avhängning och längst ner finns en praktisk skjutdörrsgarderob med plats för alla ytterkläder. Gästtoalett gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljer. Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten.

Hemmets båda stora sovrum är väl tilltagna med utsikt över Limhamnsfältet och är utrustade med antingen en egen klädkammare eller en skjutdörrsgarderob. Medan två små sovrummen har plats för säng, skrivbord och har utsikt över den lugna innergården. Som tillval kan du även välja bort det minsta sovrummet till förmån för ett ännu större vardagsrum.

Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp och i det angränsande, hörnvinklade köket finns det en köks-ö som gör matlagningen lite roligare. Här finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. Dessutom har du en underbar balkong i bra solläge med utsikt mot innergården och ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: