Lägenhet B2-1501

Såld

Välkommen in i detta fina och öppna hem om 56 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland stora ytor och en egen terrass mot innergården och utsikt över Öresund.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B2-1501
Situationsplan från Gennakern, Malmö, B2-1501
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 064 kr
Boarea: 56 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 6 av 6
Nummer: B2-1501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa med öppen planlösning. Hallen är utrustad med en praktisk skjutdörrsgarderob för alla dina ytterkläder. Hemmets sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och en anslutande klädkammare. Vidare från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten.

Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. Dessutom har du en underbar terrass mot innergården i bra solläge och med utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: