Lägenhet B2-1502

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 93,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och en alldeles egen takterrass.

Planlösning från Gennakern, Malmö, B2-1502
Situationsplan från Gennakern, Malmö, B2-1502
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 4 848 kr
Boarea: 93,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6 av 6
Nummer: B2-1502
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta fyra med öppen planlösning. I hallen finns det plats för avhängning och en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina ytterkläder. Gästtoaletten, med dusch, gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljen. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget och utrustad med en generös klädkammare. Medan de mindre sovrummet, varav ett av dem har en egen klädkammare, har plats för säng, skrivbord och utsikt mot den lugna innergården. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp och i det angränsande köket finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. Som tillval kan du även välja bort det minsta sovrummet till förmån för ett ännu större vardagsrum.

Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en alldeles egen och generös terrass. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: