Lägenhet C-1103

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 58 kvadrat. Här är det lätt att trivas i ett rymligt vardagsrum och med utsikt över den lugna innergården.

Planlösning från Gennakern, Malmö, C-1103
STD_C_1003_1103_1203_1303_orienteringsbild_gennakern_husC.svg
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 3 131 kr
Boarea: 58 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 2 av 5
Nummer: C-1103
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna tvåa med smart placerat kök och öppen planlösning. Hallen har plats för avhängning och i den praktiska skjutdörrsgarderoben finns det gott om plats för dina ytterkläder. Hemmets sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och bjuder på bra förvaring i den inbyggda, rymliga skjutdörrsgarderoben. Köket är smart placerat och utrustad med ett sidofönster mot Limhamnsfältet. Vardagsrummet är öppet, har ljusinsläpp från tre väderstreck och rymmer både en större soffgrupp och middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. 

I hallen finner du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp och en kombimaskin som spar på golvytan. Dessutom har du en uppskattad balkong mot innergården i ett bra solläge. Här kan du låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och du njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: