Lägenhet C-1301

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 80,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och en balkong i bra solläge.

Planlösning från Gennakern, Malmö, C-1301
Situationsplan från Gennakern, Malmö, C-1301
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 4 151 kr
Boarea: 80,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 4 av 5
Nummer: C-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta trea med öppen planlösning. Gästtoaletten i hallen gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljen. I början av hallen finns plats för avhängning och praktiska skjutdörrsgarderober med gott om utrymme för dina ytterkläder. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och är utrustad med en generös klädkammare. Medan det lilla sovrummet har plats för säng, skrivbord och utsikt mot innergården. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Från hallen når du, förutom de två sovrummen, det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en underbar balkong i bra solläge som vetter mot innergården. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: