Lägenhet C-1401

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 100,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och en underbar takterrass.

Planlösning från Gennakern, Malmö, C-1401
Situationsplan från Gennakern, Malmö, C-1401
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 5 082 kr
Boarea: 100,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: C-1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta fyra med öppen planlösning. Direkt till vänster finns en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina ytterkläder och längs ner i hallen ligger gästtoaletten som gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljen. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och egen klädkammare. Medan de mindre sovrummen, varav det ena också har en klädkammare, har plats för säng, skrivbord och utsikt antingen mot Limhamnsfältet eller den lugna innergården. Vardagsrummets smarta vinkel får rummet att kännas avskärmat men samtidigt öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket finns en köks-ö som gör matlagningen lite roligare. Och även gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en alldeles underbart generös takterrass i bra solläge. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: