Lägenhet D-1002

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 46,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas i ett rymligt vardagsrum och sovrum som vetter mot den lugna innergården.

Planlösning från Gennakern, Malmö, D-1002
STD_D_1002_orienteringsbild_gennakern_husD.svg
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 746 kr
Boarea: 46,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 4
Nummer: D-1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa med U-format kök och öppen planlösning. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Precis i anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas och kombimaskin som spar på golvytan. Vardagsrummet är öppet och rymmer både en större soffgrupp och middagsbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner.

Hemmets sovrum, som ligger mot den lugna innergården, bjuder på bra förvaring i den inbyggda och rymliga skjutdörrsgarderoben. Dessutom har du en generös balkong mot innergården i ett underbart solläge och utsikt över ett glittrande Öresund. Här kan du låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: