Lägenhet D-1003

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 69 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och en trivsam uteplats.

Planlösning från Gennakern, Malmö, D-1003
STD_D_1003_orienteringsbild_gennakern_husD.svg
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 765 kr
Boarea: 69 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1 av 4
Nummer: D-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta trea med en öppen planlösning. I hallen finns det en funktionell skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina ytterkläder. Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med bra ljusinsläpp och även där finns en skjutdörrsgarderob för alla dina kläder. Medan det lilla sovrummet har plats för säng, skrivbord och utsikt mot innergården. Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Från hallen når du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Dessutom har du en underbar och trivsam uteplats som vetter mot innergården. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: