Lägenhet D-1101

Såld

Välkommen in i detta fina hem för den stora familjen om 93,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas med ett välplanerat vardagsrum och en balkong med utsikt över Öresund.

Planlösning från Gennakern, Malmö, D-1101
Situationsplan från Gennakern, Malmö, D-1101
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 4 848 kr
Boarea: 93,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 2 av 4
Nummer: D-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta fyra med öppen planlösning. Hallen har plats för avhängning och är utrustad med en praktisk skjutdörrsgarderob för alla dina ytterkläder. Gästtoaletten i hallen gör stressiga morgnar lite mer hanterbara – perfekt för barnfamiljen.

Hemmets stora sovrum är väl tilltaget med ett bra ljusinsläpp och har en egen anslutande klädkammare. Medan de två mindre sovrummen har plats för säng och skrivbord varav det ena är utrustat med en egen klädkammare och det andra har en utsikt mot innergården. Vidare från hallen når du även det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten.

Vardagsrummet är öppet och rymmer en större soffgrupp. I det angränsande köket, med fönster ovanför diskbänken, finns det gott om arbetsytor och plats för ett middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap. Dessutom har du en underbar balkong mot innergården i bra solläge och med utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: