Lägenhet D-1301

Såld

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem om 62 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och generös terrass som vetter mot den lugna innergården.

Planlösning från Gennakern, Malmö, D-1301
STD_D_1301_gennakern_orienteringsbild.svg
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 3 266 kr
Boarea: 62 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 4 av 4
Nummer: D-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2018

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré öppnar upp denna rymliga tvåa med ett smart vinkelkök och öppna ytor. Hemmets sovrum är väl tilltaget och har en generös anslutande klädkammare för alla dina kläder. Vardagsrummet är öppet och rymmer både en större soffgrupp och middagsbord, där du har stora möjligheter att duka för större sällskap.

Vidare från vardagsrummet når du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Precis utanför badrummet har du en funktionell skjutdörrsgarderob med gott om utrymme för dina nytvättade plagg. Dessutom har du en egen generös terrass mot innergården och utsikt över ett glittrande Öresund. Perfekt för dig som gärna låter dina gröna fingrar få fritt spelrum och vill njuta av kvällssolen i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel (gäller inte wc/dusch), tvättställ med kommod och duschskärmar i glas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: